Kód: | 281.0100 |
Cena: | 157 Kč |
Výrobce: | |
Dostupnost: | ihned |
přírodní pektin citrusový, citrus pektin
Kód: 281/ Pektin citrusový; 100g
Určená použití látky: potravinářství, doplňky stravy
Charakteristika: čistá přírodní látka získaná z citrusových slupek - zahušťovadlo, emulgátor, želírující látka.
Kategorie: bez omezení
Složení
Nízkoesterový pektin standardizovaný cukrem, ztráta sušením 12%
Těžké kovy jako Pb: max 20ppm
Olovo, Pb max 5ppm
Arsen, As max 3ppm
Cadmium, Cd max 1ppm
Rtuť, Hg max 1ppm
bez alergenů, GMO free
Synonyma
Citrus pectin
Pektin C, Pektine
GelaGum
Popis/ Vzhled
Origin: stupeň esterifikace 31%
Vzhled: prášek. Jedná se o prášek vyrobený z citrusové kůry. Zrnitost: 60 mesh.
Barva: má přirozenou, mírně nažloutlou barvu od skoro bílé až po zlatové.
Vůně, příchuť: voní příjemně po čersvém ovoci.
Definice: Pectin consists mainly of the partial methyl esters of polygalacuronic acid and their ammonium, sodium, potassium and calcium salts. Degree of esterification 31% (low ester), standardized with dextrose to constant rheological properties.
Balení: AluPE stojací uzavíratelný sáček
Nutriční hodnoty ve 100g
energie: 261 kcal/ 1083 kJ
bílkoviny: 0 g
sacharidy: 37 g
tuky: 0 g
vláknina: 57 g
Sodík: max. 1g
Použítí
Potravinářství: přísada do potravin - určeno pro výrobu potravin a doplňků stravy.
Tento produkt je ideální pro roztíratelné džemy a jogurtové ovoce, na př. jam, marmelada, jogurt.
Dávkování: 0.1 až 1%.
Indentifikace
CAS 9000-69-5
ES 232-553-0
E440(i) přídatná látka pro použití v potravinách; emulgátor, zahušťovadlo, stabilisátor - odpovídá; kosher.
Ph.Eur. ?
HS-No. 1302 2010
UN, ARD - nepodléhá regulaci pro pozemní dopravu
LQ - neurčeno
MW - neurčeno
Indikátory (ne)bezpečnosti: žádný
Skladování
v suchém prostředí bez pachů při T<25°C. DMT: 1 rok.
Odkazy, Literatura
CoA nebo BL dle EU č. 1907/ 2006 - vyžádejte
Potravinové právo: potravinářské aditivum dle EU č. 231/2012 - E440
Zdravotní tvrzení dle EU č. 432/ 2017 - Pektin
-Pektiny přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.
-Konzumace pektinů s jídlem přispívá k omezení nárůstu hladiny glukózy v krvi po tomto jídle.
Články pojednávající o využití:
Wiki:
http://www.ippa.info/specification_for_pectins.htm
https://de.wikipedia.org/wiki/Pektine
Partnerská společnost: ETC Chemie GmbH, www.etc-nem.de
Poznámka: Citruschalen aus Orangen und Zitronen.
Odmítnutí odpovědnosti: Nepřebíráme žádnou odpovědnost za obsah externích odkazů.
Odpovědnost za obsah odkazovaných stránek nese výhradně jejich provozovatel.
Klíčová slova: Typically as gelling agent, thickening agent, stabilizer, jablečný na poptávku
Aktualizace: 13.12.2020
Kód zboží: 211.0100
bílá, čirá, super čistá želatina živočišného původu. Certifikovaná kvalita. Kód: 211/ Želatina bílá
149 Kč
Dr. Ladislav Hoffmann
Cítov č. 78
27704 Cítov pod Řípem
tel: +420 724 385 355, 312 244 882
e-mail: info@drhoffmann.cz, vitaeshop@post.cz
najdete nás zde:
https://mapy.cz/s/dupufajeso
Bankovní spojení
Česká Spořitelna
Konto: 2875 268 113
Kód banky: 0800
IBAN: CZ27 0800 0000 0028 7526 8113
IČO 11 217 618
* Všechny ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH.
Dr. Hoffmann |
OBCHODNÍ PODMÍNKY |
Aminokyseliny |
Akce |
Mapa webu
© 2012–2021 drhoffmann.cz. Všechna práva vyhrazena. Webdesign Šmíd a Kasal s.r.o.