[Přeskočit k obsahu]

Hledat v E-SHOPU


Pektin citrusový; 100g

Pektin citrusový; 100g
Kód: 281.0100
Cena: 149 Kč
Výrobce:
Dostupnost: ihned

přírodní pektin citrusový, citrus pektin
Kód: 281/ Pektin citrusový; 100g
Určená použití látky: potravinářství, doplňky stravy

Charakteristika: čistá přírodní látka získaná z citrusových slupek - zahušťovadlo, emulgátor, želírující látka.
Balení: AluPE stojací uzavíratelný sáček nebo PE dóza

Složení
Kvalita: 100%
Nízkoesterový pektin standardizovaný cukrem
Ztráta sušením 12%
Těžké kovy jako Pb: max 20ppm
Olovo, Pb max 5ppm
Arsen, As max 3ppm
Cadmium, Cd max 1ppm
Rtuť, Hg max 1ppm
bez alergenů, GMO free

Synonyma
Citrus pectin
Pektin C, Pektine


Popis/ Vzhled
Origin: stupeň esterifikace 31%
Vzhled: prášek. Jedná se o prášek vyrobený z citrusové kůry. Zrnitost: 60 mesh.
Barva: má přirozenou, mírně nažloutlou barvu od skoro bílé až po zlatové.
Vůně, příchuť: v
oní příjemně po čersvém ovoci.
Definice: Pectin consists mainly of the partial methyl esters of polygalacuronic acid and their ammonium, sodium, potassium and calcium salts. Degree of esterification 31% (low ester), standardized with dextrose to constant rheological properties.

Nutriční hodnoty ve 100g:

  • energie: 261 kcal/ 1083 kJ
  • bílkoviny: 0 g
  • saharidy: 37 g
  • tuky: 0 g
  • vláknina: 57 g
  • Sodík: max. 1g


Použítí
Potravinářství: přísada do potravin - určeno pro výrobu potravin a doplňků stravy.
Tento produkt je ideální pro roztíratelné džemy a jogurtové ovoce, na př. jam, marmelada, jogurt.
Dávkování: 0,1 až 1%.



Indentifikační čísla
CAS 9000-69-5

ES 232-553-0
E440 přídatná látka pro použití v potravinách; emulgátor, zahušťovadlo, stabilisátor  - odpovídá; kosher.
Ph.Eur. ?
HS-No. 1302 2010
UN, ARD - nepodléhá regulaci pro pozemní dopravu
LQ - neurčeno
MW - neurčeno


Indikátory (ne)bezpečnosti: žádný

 

Skladování
v suchém prostředí bez pachů při T<25°C. DMT: 1 rok


Odkazy, Literatura

CoA nebo BL dle EU č. 1907/ 2006 vyžádejte
Wiki: http://www.ippa.info/specification_for_pectins.htm
Články pojednávající o využití:
Údajné fysiologické vlastnosti dle literatury:
Zdravotní tvrzení dle EU č. 432/ 2017:
-Pektiny přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.
-Konzumace pektinů s jídlem přispívá k omezení nárůstu hladiny glukózy v krvi po tomto jídle.

Potravinové právo: potravinářské aditivum dle EU č. 231/2012
Zprávy uživatelů:
Partnerská společnost: ETC Chemie GmbH, www.etc-nem.de

Další klíčová slova: Typically as gelling agent, thickening agent, stabilizer.

Poznámka: Citruschalen aus Orangen und Zitronen.

Odmítnutí odpovědnosti: Nepřebíráme žádnou odpovědnost za obsah externích odkazů.
Odpovědnost za obsah odkazovaných stránek nese výhradně jejich provozovatel.


Aktualizace: 09.12.2017

Fotografie produktu Pektin citrusový; 100g

foto1.jpg
foto2.jpg

Přihlášení

Už. jméno:
Heslo:
 

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrovat se

Kontaktní informace

Dr. Ladislav Hoffmann
Cítov č. 78
27704 Cítov pod Řípem

tel: +420 724 385 355, 312 244 882
e-mail: info@drhoffmann.cz, vitaeshop@post.cz


najdete nás zde: https://mapy.cz/zakladni?x=14.3949673&y=50.3711031&z=17&source=addr&id=9691402

nebo zde: https://mapy.cz/zakladni?x=14.3949669&y=50.3711031&z=17&source=firm&id=12768202&q=C%C3%ADtov%2078


Bankovní spojení
Česká Spořitelna
Konto: 2875 268 113
Kód banky: 0800
IBAN: CZ27 0800 0000 0028 7526 8113


IČO 11 217 618

* Všechny ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH.

Dr. Hoffmann   |   OBCHODNÍ PODMÍNKY   |   Aminokyseliny   |   Akce   |   Mapa webu   

© 2012–2018 drhoffmann.cz. Všechna práva vyhrazena. Webdesign Šmíd a Kasal s.r.o.

TOPlist